1/13/2013

kerhonohjaajakurssi ja puhelinkuvia

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucketA: oltiin la-su yö mintun ja siljan kanssa naarilassa kerhonohjaajakursilla. näiden tyttöjen kanssa on kyllä aina hauskaa vaikka mitä tehtäis! ja se huomattin taas :-D meil oli tosi kivaa, vaikka kurssi ja siellä olevat ihmiset ei oikeen napannu... no mut mentiin tonne hakemaan toi todistus ja thats it! tuli syötyä sikana hyvää naarilaruokaa ja ruisleipää, naurettuu ihan liikaa, pelattu subway surfersia, ottetua kuvia lumihangessa ilman kenkiä, pelattu vähän lisää subway surfersia, puhuttuu miesasioista koko ilta, syöty vähä lisää.....mutta todistus hankittiin ja lähettin voittajafiiliksellä kotiin!
    
mäkin aattelin pistää nyt näitä puhelinkuvia tähän loppuun(meillähän on molemmilla uudet puhelimet niin tulee sillä kuvailtuu aika paljon enemmän) osa kuvista on uudestavuodesta ja osa sitte vähä lähempää :)

Photobucket
1. uuden vuoden eksoottisen hedelmien maistelua 2. ilta meni blokusta pelaillessa... 3....parhaassa seurassa siljan, mintun ja alessian kanssa

Photobucket
1. "luokkaillan" asua love it! 2. illanvietto luokkalaisten kanssa tacosalaatin ja leffan kera
Photobucket
1. mummilta saatu joululahja kello 2. mun luottopaita
Photobucket
1. viimeviikon sunnuntaishoppailu asua 2. yritettin kuvata hienoa lumisaetta bilsan luokan ikkunasta...tulos oli aika huono 3. uudet kehykset rippikuviin, love it!
Photobucket
1. meiksi jee 2. saaran kanssa toisessa keksissä ja parasta vuohenjuustosalaattia
Photobucket
1. tokana koulupäivänä ollutta bilsan testiin lukua 2. koululuistelua siljan ja mintun kanssa
Photobucket
1. muutaman päivän takaista asua 2. bongattin jelly beanseja suomesta?!?!!?! WUHUU

1 kommentti :