1/13/2013

inhale, exhale

P: Perjantai Step Up -maratooni Emman ja Tarun kanssa, Channing Tatum, naurua, melkein terveellistä ruokaa eli itse tehtyjä hamppareita ja ranskalaisia ja dippivihanneksia, (melkeen) kyyneleitä liiasta onnellisuudesta, yökylässä Emmalla :) Lauantai tacosalaatti-ilta Lotan, Emman ja Saaran kanssa, Putous, liian pieni kulho salaatille.., kik, Jutan superdieetit (vai mikä se oli?), ei yhtäkään kameralla otettua kuvaa:( Sunnuntai pitkät yöunet, patonkia, huoneen siivousta, chillailua, kameran johdon etsimistä, puhtaat lakanat♥, musiikkia:) = Täydellinen viikonloppu! Lopuksi vielä kuvia puhelimesta (taas).
 1. School 2. Mä ja Saara epäonnistuneella kuvausreissulla 3. Mun taustakuva 4. Menossa nukkumaan:)
 1. Hymy 2. Peili 3. Alotin tommosen, et kirjoitan muistamisen arvoset hyvät ja ihanat asiat ylös paperille ja luen ne tän vuoden viimesenä päivänä ja muistelen kuinka hyvä vuosi oli!
 1. Jalat 2. Mä ja Taru koulussa 3. En tiiä mikä tä on ja mitä varten oon ottanut ton kuvan....
1. Siinä meijän tekemät hampurilaiset, nam! 2. Mä ja Emma kattomassa Step Uppia :) 3. Minääääää 4. Lotta ja paras tacosalaatti (+ liian pieni kulho, jouduttiin murskaamaan ja tunkemaan kaikki ainekset sinne)

8 kommenttia :

  1. voitko selittää tarkasti, miten teit ton hampparin? :) ja sitten mistä ostit ainekset ja mistä ostit ranskalaiset? näyttää tosi hyvältä, ja kuulisin mielelläni miten sen teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha voi ei ihana kommentti:) ostin ainekset salesta. ensin otin kaks sämpylän puolikasta ja laitoin siihen semmosen jauhelihapihvin väliin, cheddarjuustoa sen päälle ja pistin mikroon n. minuutiksi, otin sen ulos sieltä ja laitoin väliin salaatinlehden, ketsuppia ja majoneesii:) ranskiksetki on ihan pakastepussista otettu ja laitettu uuniin xd ei mikään vaikee homma siis! oli tosi hyvää hampparia joo:)

      Poista
  2. toi merkki minkä teet kädel yhes kuvas tarkottaa vittua viittomakielellä

    VastaaPoista
  3. Hehe oon iha hirvee ku kyselen lisää :D mut siis mikä merkki oli jauhelihapihvi, mikä majoneesi ja mitkä ranskalaiset? Jos siis vaa muistat :) kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et oo hirvee xd oisko ollu jotkut saarioisten jauhelihapihvit, majoneesista en tiiä ja ranskalaiset oli oolannin :)

      Poista
  4. VOIEI SUL ON NII UPEET KASVOT <3

    VastaaPoista