10/11/2012

what's in my new bag?

 P: löysin eilen uuden laukun seppälästä vihdoinkin! hintaa oli 30€. kaikki mun vanhat laukut on ihan risoja ja loppuun kulutettuja ja suurimmasta osasta kaikki mahdolliset vetskarit rikki niin nyt oli jo korkee aika hommata uus:) aattelin tehdä nyt samantien tämmösen aika säälittävän laukun sisältö -postauksen.
 tämmönen tavaramäärä kulkee joka päivä mukana. kirjojen määrät tietenkin vaihtelee. tänään oli pitkä päivä niin tuntus ettei tila millään riitä tolle kaikelle, koska toi laukku ei oo mikään tilaihme.
 tossa vielä noi kirjat mitä mulla oli mukana. ranskan kahdet kirjat, enkun kaks kirjaa, historia ja matikka + kalenteri. jokasen tunnin jälkeen oli ongelma saada ne tungettua takasin sinne laukkuun.
 kukkaro on tietenkin joka päivä mukana, vaikkei siellä mitään rahaa koskaan ookkaan..
 penaali ja laskin aina sillon kun on matikkaa.
 marimekon meikkipussi, mistä löytyy kaikki meikit mitä saatan tarvita koulupäivän aikana (esim. peitepuikko, vitalis, poskipuna), harja ja hajuvesi.
 tietenkin kännykkä, iPod ja kännykän laturi. oon ruvennu sitä kantamaan mukana sen takii, ku multa on liian monta kertaa loppunu kännykästä akku päivän aikana ja oon ollu ihan hukassa ilman sitä!
nenäliinat... aina on pakko olla mukana vaikkei oiskaan nuha! ja lapasetkin on tullu jo kaivettuu kaapin pohjalta jääkylmiä aamuja varten.
nää yleensä kulkee mukana päivästä riippuen tietty! ei mitään kovin erikoista:)

4 kommenttia :