10/18/2012

last few days




P: nukkumista, uudet unishortsit, salilla nooran kanssa, leffailta saaralla, ikean kuvasto, LOL, datailua, spotifyn liikakuuntelua, telkkarin tuijottamista, katariinan kebabin syömistä, kuulumisten vaihtamista, kirppari, ulkoilun välttelemistä, sadetta, mirkku&henna pitkästä aikaa, liikaa säätöä, tacosalaattia (jo varmaan kolmannen kerran tällä viikolla).. siinä mun muutaman päivän sisältö oikeestaan. nyt huomista ootellessa, mennään emman ja nooran kanssa helsinkiin i love me -messuille:) en malta oottaa, tulee varmasti kiva päivä! nauttikaa loppulomasta:) oonko ainoo kenen mielestä tää oli aivan liian lyhyt? 
ps. teitä on nyt tasan 200! me ollaan tosi onnellisia siitä, kiitos kaikille ihanille:)

11 kommenttia :

  1. oih toi lol on nii ihana leffa! se jätkä siin.. <3 ah.. :D ja onnee lukijoist!! :) ps. katotaa jos törmätää messuil ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep se on niin ihana (leffa ja varsinki se poitsu)<3 kiitos:) todellaki törmätää;)

      Poista
  2. miksi mustelma polvessa :<

    VastaaPoista
  3. moikka! teiän blogi on ihan huippu, onnea lukijoista :) en haluu että otatte tätä kommenttiä mitenkään herjaavana tai muutenkaan huonona mut haluisin kysyä et minkä kokosia vaatteita yleensä ostatte? oon huomannu tätä blogia lukiessani et ette oo semmosia ihan tikkulaihoja (mikä on hyvä) :) ja itekkin oon vähän isompikokosempi ni haluisin vaan tietää koska teillä on molemmilla ihan superkivoja vaatteita enkä ite löydä ikinä mitään kun kaikki on jotain xxs-kokoja :( kiitos jos vastaatte!
    hyvää syksyn jatkoa ja jatkakaa samaan malliin tän blogin kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoskiitos!:) mun kaikki vaatteet on yleensä m kokosii , jotkut s :D

      Poista
    2. kiiitos paljon:))) ja mun on kans yleensä m!

      Poista
  4. Saitpas multa tunnustuksen. Käy kurkkaamassa c;

    >> http://bigworldsmallpeoplebyjozuu.blogspot.fi/2012/10/sain-tunnustuksen-nyt-jaan-sen-muille.html

    VastaaPoista