2/03/2013

one move!

P: Lähdettiin siis eilen Katariinan ja Tarun kanssa Turkuun One Move -bileisiin:) Puol viideltä lähti juna Salosta ja oltiin perillä viideltä.

Käytiin nopeesti pyörähtämässä Hansassa, mä ja Taru ostettiin uudet Dr Denimit ja käytiin myös hakemassa kahvit kävelymatkalle, että piristyttäisiin ku oltiin kaikki niin väsyneitä:) Suunnistettiin iPhone kartan kanssa Pyrkivän urheilutalolle, jonka pihalla sit jonotettiin puol tuntia(?) ihan jäässä!
Päästiin viimeinkin sisälle juhliin ja aluksi meno siellä oli ihan hirveen laimeeta. Kukaan ei tanssinut ja oltiin jo ihan valmiita lähtemään pois.. Onneks ei kuitenkaan lähdetty pois, koska tuli paljon parempi fiilis ja porukka alkoi tanssia! 
Mekin viihdyttiin siellä tanssilattialla melkeen koko ilta:) Täytyy sanoa, etten oo koskaan tanssinu noin paljon! Jalat on vieläkin ihan murskana. Meinattiin kuolla nälkäänkin, mut jostain sitä energiaa vaan tuli:)
Puol 12 ruvettiin sitte tyhjentämään paikkaa ja me rynnättiin ensimmäisten joukossa ulos ja äkkiä mäkkiin hakemaan ruokaa:)
Oltiin toiveikkaita et oltais ehditty 12 bussiin, mut se jäi suunnilleen kahdesta minuutista kiinni... Meidän tuurilla just ku oltiin siinä mäkkärin kassalla niin vaihtu vielä ne yöhinnastotkin:( Saatiin kuitenkin viimeset juustohampurilaiset onneks:) Istuskeltiin sitten kaks tuntia siellä mäkissä, koska vasta kahdelta meni seuraava bussi Saloon.
Päästiin kotiin kolmen aikoihin ja nyt on kyllä fiilis tosi väsynyt... Mahtava ilta kuitenkin takana ja oon niin onnellinen, et päätettiin lähteä tonne:) Kamut jäitte mahtavista bileistä paitsi!
MUISTAKAA KÄYDÄ OSALLISTUMASSA ARVONTAAN TÄSTÄ

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti