9/06/2012

my new room

P: sain saaran fisun lainaan ni päätin tehä tän huonepostauksen! ajattelin et ois ihan kiva tehä postaus et millasessa huoneessa asustelen nyt. tä näyttää aika paljon samalta ku mun vanha huone itseasias, mut se johtuu siitä et on aika paljon samoi tavaroita. mut joo kertokaa mitä tykkäsitte!:) 
siinä huone jokasesta kulmasta. niinku huomaatte tykkään aika paljon valkosesta ihan niinku meijän äiti heheh. meijän talos on muutenki iha hirveesti valkosta just sen takii koska äiti ei tykkää jos on kauheesti eri värei, niinku en mäkää.
mun pienimuotonen valokuvaseinä minkä sain vihdoi eilen aikaseks tehdä! toi teksti onki ollu siinä jo vähän aikaa, mut kuvat kävin eilen mummilasta tulostamas! tykkään ite tosi kovin, ärsyttää vaan ku noi kuvat ei meinaa pysyy teipillä kiinni tos xd
vanhat asukkaat oli jättäny tänne noi peilit. aluks en tykänny niistä mut nyt ne on musta ihan kivat kyl, koska on ees jonkunnäkönen kokovartalopeili!
mun dreamcatcher. oon ihan koukussa noihin ja uskon oikeesti et ne karkottaa pahat henget ja pahat unet. siks se roikkuukin mun sängyn päädyn yläpuolella. täytyy sanoo et en oo pitkään aikaan nähny mitää pahoja unia! 
verhot on varmaan lähössä vaihtoon koska ne on hitusen liian lyhyet tänne. tykkään noista verhoista kovin ni siks harmi et joudun ottaa ne pois:(

18 kommenttia :

  1. ihana linkkasit mun blogin tähän ! :))) tosi kivalta näyttää ofc!

    VastaaPoista
  2. tosi kiva huone sulla! (=

    http://bigworldsmallpeoplebyjozuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihana huone! :) kadeks tulin )::

    VastaaPoista
  4. Hei ihan älyttömän ihana huone sulla Pinja, rakastuin <3 :) !! Missä asutte nykyään siis ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiiitti paljon:))) siis täs iha keskustas hermannin koulun vieres!!

      Poista
  5. me like it! ja toi valokuvaseinä!!! love it :)

    VastaaPoista
  6. eikä unelma huone, rakastuin !!

    VastaaPoista
  7. toi huone on ihana! mut itte tykkään ihan kamalasti jos kodis on jotain toosi värikästä, et saisin varmaa tuol jonku hermoromahduksen! mutsiis joo ihana huone kumminkin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) hahah mä entajuu miks en tykkää xd

      Poista
  8. voi mäkin näin eilen torilla aivan täydellisen dreamcatcherin ja jäin sen perään kuolaamaan ja nyt sulla on toi vielä tossa ni apua haluun sen, toivottavasti se papparainen on huomennaki siel myymässä :D:D:D kiva huone, ei kauheesti tilaa mut ihanan siisti ja selkee (: aattelin kans tehä huonepostauksen, mut sänky luultavasti vaihtuu ni sit sen jälkee.. :D

    http://addicted-elizabeth.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) juu no toi on vähän pieni mut tykkään ku se on silti valosa! ja oon kans ihan rakastunu noihi dreamcatchereihin, pitäis ostaa itellekki toinen.

      Poista