7/30/2012

tukholma

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
A: vähäiset kuvat tukholma reissulta, jossa oltiin ti-to mun pikkuserkun ja meidän äitien kanssa. lähettin turusta iltalaivalla tiistaina ja oltiin keskiviikko aamulla jo seiskalta paikallista aikaa perillä! mentiin aamupalalle johonkin äitin bongaamaan valokuvamuseoon, josta oli sairaan hienot näkymät tukholmaan ja tosi hyvää ruokaa! kierrettiin myös valokuvanäyttely ja se oli h i e n o. en normaalisti oo mikään museo ihminen, mut toi oli oikeesti hieno näyttely! upeita kuvia:)
          kolmen tunnin odottelun jälkeen siirtyttiin sitte kiertämään kauppoja. käveltiin ydinkeskustaan vanhan kaupungin läpi ja käytiin siinä vanhassa kaupungissa  muutamat kaupat läpi. sitten siiryttiin siitä sinne ydinkeskustaan ja käytiin läpi gallerian, åhlens, nk ja erilliset kaupat katujen varsilta. harmittaa kun bikbokissa ja topshopissa oli niin kivoja vaatteita mutta varsinki topshopissa toosi kalliita. kyl silti tuli muutama ostos tehtyä, mutta ei mitään erikoista. illalla kävelitiin sitte takasin satamaan ja lähettiin kotiin joskus 8 aikoihin:)

4 kommenttia :

  1. Ei vitsi miten ihania kuvia, harmittaa etten itse ole päässyt tukholmaan tänä vuonna :-( mutta bikbok on kyllä ehdoton lemppari, ja sieltä löytyy aina niin kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
  2. Mäkin haluan Tukholmaan :( Ja sulle sopii lasit iiiiihan älyttömän hyvin!

    http://behappybecauseiloveyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista