7/15/2012

ERIKOISPOSTAUSVIIKKO meikkipostaus pinja

P: tässä tää nyt ois. en oo tosiaan sitte muokannu noita kuvii mitenkää muute, paitsi säätelin vähä valaistuksii ja kontrastei et noi näyttäis vähä kivemmilta! ekoissa kuvis ei kauheesti näy mitään eroo, mut koittakaa kuitenki kestää:)
tästä tilanteesta siis lähin:
sitten levitin naamalle Garnierin Miracle Skin Perfector BB-voidetta (sävy light). oon ollut tosi tyytyväinen tähän, koska se on just sopivan kevyttä kesäks!
sen jälkeen peitän kaikki vielä näkyvät näppylät tai punaiset kohdat ihossa Rimmelin Hide the Blemish Concealerilla (sävy ivory). tähänki oon ihan tyytyväinen, peittää näppylät ilman et jättää sellasia oransseja laikkuja naamaan!
sitte laitan Isadoran Perfect Loose Powderia. tästä tykkään tosi paljon, koska se ei saa ihoo näyttämään sellaselt pakkelikasalta, kiinnittää meikin hyvin ja tä on kans tosi riittävä! tä yks purkki on kestäny mulla jo helposti yli puol vuotta ja oon tiputtanu tän monta kertaa sillee et sielt on lentäny sitä puuteria pois.
sitten laitan aurinkopuuteria, mulla on tällä hetkellä noita GOSHin Precious Powder Pearlseja ja tykkään niistä iha älyttömästi, koska niist tulee just sopivasti väriä. laitan sitä tohon poskipäiden alle ja sit tonne otsalle. joskus käytän myös ton sijasta poskipunaa, mut nyt kesällä laitan melkeen aina aurinkopuuteria.
sitten teen rajaukset Rimmelin Glam' Eyes Liquid Eyelinerilla. tästäki tykkään, koska se on kestäny tosi kauan ja tol saa myös sopivan ohuet rajaukset. ainoo miinus on se et tos tulee siihe kynäosaan liikaa sitä ainetta ja siit voi tulla sellasii kökköjä. 
sitten laitan vielä ripsaria, GOSHin Show Me Volume Mascaraa. tä on ihan ok tuote, sil tulee tosi tuuheet ripset, mut paakkui tulee aika paljon. tykkään ku tossa on aika iso se harjaosa.
ja tässä on lopputulos:
tä on siis ihan perus arkimeikki, joskus jos on juhlat ni saatan laittaa jotai luomiväriä yms. en oo mikää huippumeikkaaja ni en oikeen jaksa käyttää tohon kauheesti aikaa. aamulla mul menee meikkaamiseen joku 5-10minuuttii ja joskus jos on kiire ja jätän rajaukset tekemät ni sitte menee iha reippaasti alle viis minuuttia. mut tässä viel kaikki tuotteet mitä käytin:
jos jäi viel jotain kysyttävää ni laittakaa ihmees tulemaan, vastaan mielelläni:) ja muutenki laittakaa palautetta et mitä tykkäsitte yms! 

3 kommenttia :

  1. tää oli kivan selkee ja sul on tosi kivoja meikkejä ((:: molemmilla on hyvä iho ja tosi kivan luonnollinen tää meikki!

    VastaaPoista
  2. onko noi meikit ollu kamalan kalliita, ku jotenki noi on kaikki tommosii "merkkituotteit"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ne musta mitenkää erikoisen kalliita ollu :o mikään noista ei mun mielestä maksanu ainakaa yli 20€

      Poista