4/06/2012

FRIENDS FOREVER


moikka! täällä kirjottelee tällä kertaa amandan ja pinjan kamu mari, ja ajattelin kertoo teille vähän pinjasta ja amandasta mun kavereina!

PINJA JA AMANDA KAVEREINA:
pinja ja amanda on ehdottomasti niitä mun parhaita kavereita, joille voi kertoa kaiken. ollaan tehty kaikenmoista järkevää ja vähän vähemmän järkevää yhdessä. amanda on meistä nuorin, joten me kiusataan sitä aina pinjan kanssa :D kaikella rakkaudella <3 en tiiä miten tulisin toimeen ilman niitä kaikkia iltoja jotka oon viettäny pinjan ja amandan kanssa, ja ilman kaikkia niitä hetkiä joita on tultu koettua yhdessä! vaikka me ollaan kaikki ihan erilaisia persoonia, ei meitä voi kyllä mikään erottaa! 
PARAS MUISTO: mun paras muisto amandan ja pinjan kanssa on varmaan kaikki ne kerrat kun ollaan oltu jossain yhdessä yötä! pinjan ja amandan kanssa tulee aina purettua kaikki stressi, ja saadaan aina pinjan kanssa nauraa amandan kömmähdyksille ja loistavalle englannin kielen taidolle..
HUONOIN MUISTO: huonoin muisto pinjan ja amandan kanssa on ehdottomasti se kun pyöräiltiin kesälle ABC:lle, ja istuin pinjan tarakalla. pienen kömmähdyksen jälkeen jalkani jäi pinjan takapyörän pinnojen väliin, ja siinä hötäkässä tuli kenkään reikä ja jalasta meni nivelside. mentiin sitten ABC:lle jossa vakuuttelin pinjalle ja amandalle että ei jalkaan edes satu.. jalka oli sitten musta, turvonnut ja kipeä seuraavat kaksi kuukautta.
MITEN TUTUSTUIN
AMANDAAN: oon tuntenu amandan jo 9 vuotta, ja niihin vuosiin on mahtunut vaikka minkälaisia muistoja. tutustuin amandaan partion kautta, ja parin partiovuoden jälkeen aloimme olla jo erottamattomat, meidän piti aina päästä samaan telttaan leireillä. oltiinhan me amandan kanssa myös erossa pari vuotta, kun lopetin partion, mutta tutustuimme uudestaan lotan kautta. en kadu yhtäkään hetkeä amandan kanssa.
PINJAAN: pinjan oon tuntenu vasta vuoden, mutta siinä ajassa meistä on tullut todella läheiset, ja pinja on mulle hirveen tärkee, enkä vaihtais häntä mihinkään. tutustuimme paremmin riparilla viime kesänä, vaikka sen jälkeen emme olleetkaan hirveästi yhteyksissä, vaan aloimme "hengaamaan" tiiviimmin vasta syksyllä. 
MISTÄ PIDÄN ENITEN AMANDASSA JA PINJASSA: amanda on ihanan hömppä mutta silti tosi luotettava, ja pinja on vähän niinkuin se "äitihahmo" joka pitää meidät pikkuset kasassa. molemmille voin kertoa kaiken, ja he ovat myöskin melkein ainoita ihmisiä jotka ovat nähneet sen herkän ja vakavan puolen minussa. meillä kolmella ei varsinaisia riitoja ole ollut, vaikka toki riitelemme aina arkipäiväisistä asioista, kuten eilenkin riitelimme noin puoli tuntia siitä, että kuka käy laittamassa valot pois.. 
ENITEN KUULTUJA LAUSAHDUKSIA
AMANDAN SUUSTA: "ei mari mä en kestä ku sä oot nii outo" ja  "hitsi ku en päässy taaskaa pätemää"
PINJAN SUUSTA: "voi ei te ootte epänormaaleja" ja "amppu mikä sun köksän numero taas olikaa"
MUN SUUSTA: "amppu sä oot iha hamsteri" ja "pinja kyllä amanda tietää ku se on sentää partiossa" 

rakastan pinjaa ja amandaa yli kaiken enkä vaihtais heitä tai muistoja heidän kanssaan mihinkään <3 
ps menkääpä kyselemään tohon edelliseen postaukseen!

3 kommenttia :

  1. lisäyksenä tohon pinjan lausahduksiin: siis oikeesti :DDDD

    VastaaPoista
  2. HEI NYT OIKEESTI EEI LUIN TÄN JA YHY HALUUN TEHÄ TEIÄ KANS JOTAI T.MARDISS

    VastaaPoista