11/08/2012

keskiviikko kuvina

 heräsin tosi vähäisiksi jääneiden yöunien jälkeen noihin aikoihin!
kävin hammaslääkärissä ja sain vihdoin raudat pois! paras tunne maailmassa:) (ainakin melkein)
kävin tumblrissa.... en tajua miten joku paikka on noin koukuttava!
opiskelin matikkaa, koska meillä oli koe. lukueväinä oli turkinpippureita nam:)
käytiin äitin kanssa nopeesti kaupungilla ruokakaupassa ja h&mstä sain tommosen neuleen 20€. laitan joskus toisen kerran parempaa kuvaa tulemaan!
lähdin kävelemään koululle päin ja koitin vähän psyykata itteeni sihen kokeeseen musiikin avulla.
fiilikset juuri ennen koetta. luettiin viimeiset paniikkilukemiset lotan kanssa:)
 tunnelmat kokeen jälkeen kun tajusin et sehän meni ihan hyvin! turhaan panikoin. jotenkin kyllä on semmonen olo et musta vaan tuntuu et ne tehtävät oli oikeen ja kun saan paperin takasin ni sieltä tulee 5..
fiilistelin illan ohjelmaa vähän jvg:n ja suomipaidan kanssa;)
 ja sitten suuntana turku ja HK areena! mentiin siis katsomaan suomi - venäjä peliä saaran ja ampun kanssa:) on se ihan eri kattoo tota peliä tuol paikanpäällä ku kotona telkkarista. haluun uudelleen. ainiin, kyl se suomi sieltä sen voiton sai onneks:) jihuuu! en ottanut ku noista alkulämmittelyistä kuvia, koska loppuajan olin niin innoissaan tosta pelistä etten pystynyt kaivaa sitä kameraa laukusta. nyt on kurkku kipeenä ja ääni melkeen pois ku tuli kiljuttua niin kovin!
ja illalla kun pääsin kotiin ni kaaduin melkeen suoraan sänkyyn superväsyneenä! 
toi oli ihan mahtava päivä oikeesti:) en muista millon viimeks ois ollu tollasta päivää et olin koko päivän noin ilonen eikä oikeestaan mikään ärsyttäny (ei ees se matikankoe onnistunu pilaamaan fiiliksiä)! ei mulla muuta:)

2 kommenttia :