6/11/2012

metäs metäs

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
A: mä 3 päivää postaamassa peräkkäin...ihme juttu...nyt on ollu vaa paljon kuvattavaa !:D menin tänään kampaajan jälkeen vilmalle ja olinki siel koko päivän. käytiin kuvailemassa, tehtiin ruokaa(ja oltiin hyttystenruokaa),tehtiin täydellinen koonti meidän mahdollisesta tukholmanmatkasta äitien kanssa tänä kesänä! toi oli semmonen viiminen niittii vähäku mil äitit saatais suostumaan, ja aika hyvin onnistuttiin ;) nyt hipsin nukkumaanpäin, huomenna alkaa ysiltä riparin kaupunkipäivät:)

30 kommenttia :

  1. ihana et kehtaat kulkee just sellasis vaatteis ku ite haluut etkä ees yritä piilotella reisiäs tai mitää vaikket ookkaa kaikkei laihin !(: Toi o must just ihana piirre ihmises ! Tunnen nii pal ihmisii ku on tosi laihoi mut silti valittaa mahastaa tai reisistää koko aja eikä viittii pukeutuu esim shortseihi ! Muutenki tosi kiva blogi teillä ! (: Oot amanda tosi kaunis !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei!oot ihana♥ sun kommentti piristi mun päivää tosi paljon! kiitoskiitoskiitos:)!

      Poista
  2. vähäkiva tä uus ulkoasu ! (:

    VastaaPoista
  3. ihanasti hiukset ja IHANAT sortsit ! :) ja tosi kivoi kuvia!

    http://elizabethh-blog.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Miks käytät tollasii vaatteita joissa korostuu sun läskeys ? Peittäisit vähän ja noi ei sovi sulle yhtään noi vaatteet. Hyi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi jumalauta !!!! se on upee :)

      Poista
    2. ehkä käytän kuitenki semmosii vaatteita mitä ite haluan ja missä tunnen oloni hyväksi ja mukavaksi:)

      Poista
  5. Se on me täs metäs !!! ;)
    Mut pakko sanoo viel et SÄ NÄYTÄT UPEELTA. Ihan oikeesti :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi12. kesäkuuta 2012 0.37
    Miks käytät tollasii vaatteita joissa korostuu sun läskeys ? Peittäisit vähän ja noi ei sovi sulle yhtään noi vaatteet. Hyi ! < men muual vinkuu, pitäskö ampun kulkee jossai pilkkihaalaris koko kesä vai mitä suosittelisit :) ei niin rakkain terveisin mardis.

    VastaaPoista
  7. jestas nä on ihanii kuvii!! näist välittyy nii hyvi tunnelma ja ää en kestää :D oot amppu niin kaunis ♥ ja ihana toi teiän tukholma juttu ;)

    VastaaPoista
  8. voi eeei vähänkö ihanii kuviii:)

    VastaaPoista
  9. ihana asu rakastuin noihin shortseihin!! ♥ ja mun mielest näytät tosi hyvält älä välitä noist anonyymeistä... oot kaunis ja toi letti on ihana! :)

    VastaaPoista
  10. voin antaa pari vinkkii tolle reissulle, meinaan tänään aamulla kaheksan aikoihin tulin kotiin, suoraan sänkyyn ja puoliltapäivin ylös.. :D Jalat ja kukkaro kuolleina! :DD (ps. pärjäs hyvin ku ei menomatkal syöny laivalla vaa aamulla maissa (ariadnessa) söi aamiaispuffetin. Illallakaa ei mitää puffettia syöty ja hyvin selvittiin hengissä)! Mut tuut kuolee jos otat huonot kengät.. nim. kokemusta on!! :D

    VastaaPoista
  11. nii ja se vielä et me mentiin siljalla (ku saatiin ihmeen kaupalla halvat liput). Eli unohda koko aamiaisjuttu, joska viikkari menee pal lähemmäs keskustaa :D

    VastaaPoista
  12. Hehe kivaa oli pia uusiks!! ;) ja anna noitte anonyymie olla iha omas arvossaa, olet kaunis !!! <3 t. vilma joka ei jaksa kirjautua bloggeriin :D

    VastaaPoista
  13. ihanaa miten käytät just semmosii vaatteita ku haluut ja oot oma ittes, arvostan sitä tosi paljon ihmises! :) ja vaik anot tulee sanoo tollasta ni jatka ihmees samaa mallii:) oli pakko tulla kommentoimaa tää, hihi :)

    VastaaPoista
  14. tosi kivat shortsit !!! mistä noi on?:)

    VastaaPoista